Interieur

HandyFerro – interieur

Smeedijzeren tafels

Bent u op zoek naar een unieke, gesmede tafel? De industriele vormgeving van de HandyFerro tafels zullen de eyecatcher vormen van uw inrichting. Voor iedereen met een beetje durf. Wij denken graag met u mee om zo de perfecte tafel of andere smeedijzeren meubels te creëren die u zelf ontworpen heeft. Voor welke woonstijl u ook gaat: HandyFerro geeft elk meubel een robuuste, stoere uitstraling. U kunt de gesmede tafels verder aanpassen naar uw wens. Gaat u voor een chique touch? Kies dan voor rieten manden of glazen opbergers. Wilt u liever een industriële uitstraling geven aan uw woning? Maak het dan af met kratten van metaal of hout. Wilt u een lieflijke, zachte inrichting? Probeer dan stoffen bakken in een mooie pastelkleur. Ook leuk voor kinderkamers: kunststof bakken met een felle kleur!

Smeedijzeren stoelen

Unieke smeedijzeren stoelen voor rond de ontbijttafel, salontafel of buiten. Gesmede bankjes voor aan het einde van uw bed, de badkamer of voor in de tuin. Werkelijk alles is mogelijk met HandyFerro. Vertel ons uw wensen of laat een voorbeeld zien van een exemplaar dat u voor ogen heeft. Wij kunnen op basis van uw suggesties een voorbeeld schetsen van hoe de stoelen of het bankje eruit komt te zien met onze technieken. Onze gesmede stoelen staan bovendien voor sterkte en duurzaamheid en kunnen goed tegen regen en zon: hiermee zijn de stoelen ideaal voor binnen én buiten.

Smeedijzeren verlichting

Gesmede lampen zijn één van de oudste sieraden voor in huis. Maak van de verlichting van HandyFerro een echte eyecatcher of accentueer een bepaald gedeelte van uw interieur. Met deze lampen haalt u namelijk een stukje ambacht in huis dat in geen enkele woning mistaat. De technologie van HandyFerro maakt het mogelijk om ambachtelijke lampen aan te bieden, zonder dat het unieke karakter verloren gaat. Iedere lamp is immers een eigen ontworpen creatie! Bovendien zijn de lampen door-en-door beschermd tegen roest en daarmee ideaal voor binnen- én buitengebruik. Smeedijzeren lampen, lantaars, werklampen, hanglampen, kroonluchters, plafondlampen, gevelverlichting, wandlampen: alle soorten verlichting zijn mogelijk met de technieken van HandyFerro!