Metalen tuinhek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een uniek metalen tuinhek laten plaatsen?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1543310862381{background-color: #03223f !important;}”][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u op zoek naar een origineel metalen tuinhek voor rondom uw woning/landgoed? Dan zit u met dit Europees gepatenteerde systeem van HandyFerro helemaal goed. Op deze manier bent u verzekerd van een uniek metalen tuinhek. Naast een metalen tuinhek en tuinomheiningen is HandyFerro ook zeer geschikt voor het realiseren van gesmede inrijpoorten, balustrades, looppoorten en zelfs smeedijzeren meubels! Een smeedijzeren hek geeft uw woning een chique, veilige uitstraling. Het is dus niet alleen een praktische oplossing; een metalen tuinhek maakt uw woning helemaal compleet. Wij kunnen op basis van uw suggesties en ideeën over een metalen tuinhek een schets maken van hoe het sierhek eruit komt te zien met de technieken van HandyFerro. Bekijk de projecten op onze website voor inspiratie voor uw sierhekwerken of vertel ons wat u voor ogen heeft! Samen kunnen we bekijken wat voor soort metalen tuinhek het beste bij uw woning past.

Een metalen tuinhek of gesmede meubels op maat?

Een metalen tuinhekvan HandyFerro kan naar eigen wens samengesteld worden. Het is dus mogelijk om een eigen ontwerp voor uw ijzeren hekwerk of metalen meubels aan te leveren. Heeft u bijvoorbeeld eigen ideeën of een foto van een metalen tuinhek die u mooi vindt? Deel dit met ons en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn met het systeem van HandyFerro voor uw metalen tuinhek. Want bent u op zoek naar een ijzeren tuinhek op maat? Voor een voordelige metalen tuinhek, volledig in de juiste maat en stijl die u wenst, bent u bij HandyFerro aan het goede adres. En sierhekken leveren wij door het hele land. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0172 – 571 551 voor meer informatie over uw ijzeren tuinhek! Wilt u een metalen tuinhek goedkoop aanschaffen? Dat kan! Het flexibele systeem van HandyFerro geeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw materialen, uitvoeringen, kleuren samen te stellen voor uw sierhekwerk. Ideaal, want zo kunt u zelf bepalen hoe het metalen tuinhek eruit kom te zien! Bovendien is een smeedijzeren hekwerk van HandyFerro tot wel 60% goedkoper dan een traditionele metalen tuinhek.

Meer weten over een metalen tuinhek?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]