Sierhek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op zoek naar een origineel sierhek?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1543315413355{background-color: #03223f !important;}”][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij kunnen op basis van uw suggesties en ideeën over een sierhek een schets maken van hoe het sierhek eruit komt te zien met de technieken van HandyFerro. Bekijk de projecten op onze website voor inspiratie voor uw sierhek of vertel ons wat u voor ogen heeft! Samen kunnen we bekijken wat voor soort sierhekwerken het beste bij uw woning past. Want bent u op zoek naar een sierhek op maat? Voor een voordelige smeedijzeren hekwerk, volledig in de juiste maat en stijl die u wenst, bent u bij HandyFerro aan het goede adres. En een gesmeed sierhek leveren wij door het hele land. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0172 – 571 551 voor meer informatie over uw ijzeren tuinhek! Dus bent u op zoek naar een origineel gesmeed sierhek voor rondom uw woning/landgoed? Dan zit u met dit Europees gepatenteerde systeem van HandyFerro helemaal goed. Op deze manier bent u verzekerd van een uniek sierhek.

Een sierhek van HandyFerro: 60% goedkoper dan traditionele hekken!

Een sierhekwerk goedkoop aanschaffen? Dat kan! Het flexibele systeem van HandyFerro geeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw materialen, uitvoeringen, kleuren samen te stellen voor uw sierhek. Ideaal, want zo kunt u zelf bepalen hoe het smeedijzeren hek eruit kom te zien! Bovendien zijn de sierhekken van HandyFerro tot wel 60% goedkoper dan een traditionele metalen tuinhek. Naast een exclusief sierhek en tuinomheiningen is HandyFerro ook zeer geschikt voor het realiseren van smeedijzeren inrijpoorten, balustrades, looppoorten en zelfs smeedijzeren meubels! Een sierhek van HandyFerro kan naar eigen wens samengesteld worden. Het is dus mogelijk om een eigen ontwerp voor uw ijzeren hekwerk of metalen meubels aan te leveren. Heeft u bijvoorbeeld eigen ideeën of een foto van een bestaande sierhek die u mooi vindt? Deel dit met ons en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn met het systeem van HandyFerro voor uw sierhek. Een gesmeed sierhek geeft uw woning een chique, veilige uitstraling. Het is dus niet alleen een praktische oplossing; een sierhek maakt uw woning helemaal compleet.

Naast een sierhek bieden wij ook andere gesmede producten:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]