Zelf een smeedijzeren hek samenstellen?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zelf een smeedijzeren hek samenstellen?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1543310862381{background-color: #03223f !important;}”][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Naast een smeedijzeren hek en tuinomheiningen is HandyFerro ook zeer geschikt voor het realiseren van gesmede inrijpoorten, balustrades, looppoorten en zelfs smeedijzeren meubels! Een smeedijzeren hekvan HandyFerro kan naar eigen wens samengesteld worden. Het is dus mogelijk om een eigen ontwerp voor uw ijzeren hekwerk of metalen meubels aan te leveren. Heeft u bijvoorbeeld eigen ideeën of een foto van een smeedijzeren hek die u mooi vindt? Deel dit met ons en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn met het systeem van HandyFerro voor uw smeedijzeren hek. En wilt u een smeedijzeren hek goedkoop aanschaffen? Dat kan! Het flexibele systeem van HandyFerro geeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw materialen, uitvoeringen, kleuren samen te stellen voor uw sierhekwerk. Ideaal, want zo kunt u zelf bepalen hoe het smeedijzeren hek eruit kom te zien! Bovendien is een smeedijzeren hekwerk van HandyFerro tot wel 60% goedkoper dan een traditionele metalen tuinhek.Want bent u op zoek naar een smeedijzeren hek op maat? Voor voordelige sierhekken, volledig in de juiste maat en stijl die u wenst, bent u bij HandyFerro aan het goede adres. En een smeedijzeren hek leveren wij door het hele land. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0172 – 571 551 voor meer informatie over uw ijzeren tuinhek!

Een smeedijzeren hek kopen? Wij schetsen het voorbeeld voor u!

Een smeedijzeren hek geeft uw woning een chique, veilige uitstraling. Het is dus niet alleen een praktische oplossing; een smeedijzeren hek maakt uw woning helemaal compleet. Dus bent u op zoek naar een origineel smeedijzeren hek voor rondom uw woning/landgoed? Dan zit u met dit Europees gepatenteerde systeem van HandyFerro helemaal goed. Op deze manier bent u verzekerd van een uniek smeedijzeren hek. Wij kunnen op basis van uw suggesties en ideeën over een smeedijzeren hek een schets maken van hoe het sierhek eruit komt te zien met de technieken van HandyFerro. Bekijk de projecten op onze website voor inspiratie voor uw sierhekwerken of vertel ons wat u voor ogen heeft! Samen kunnen we bekijken wat voor soort smeedijzeren hek het beste bij uw woning past.

Meer informatie over gesmede sierhekwerken?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]