Verlichting

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gesmede lampen: authentieke sieraden voor in huis

Gesmede lampen zijn één van de oudste sieraden voor in huis. Maak van de verlichting van HandyFerro een echte eyecatcher of accentueer een bepaald gedeelte van uw interieur. Met deze lampen haalt u namelijk een stukje ambacht in huis dat in geen enkele woning mistaat. Dus bent u op zoek naar smeedijzeren verlichting waar u niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen? De technologie van HandyFerro maakt het mogelijk om ambachtelijke lampen aan te bieden, zonder dat het unieke karakter verloren gaat. Iedere lamp is immers een eigen ontworpen creatie!

De gesmede verlichting van HandyFerro is door-en-door beschermd tegen roest en daarmee ideaal voor binnen- én buitengebruik. Smeedijzeren lampen, lantaars, werklampen, hanglampen, kroonluchters, plafondlampen, gevelverlichting, wandlampen: alle soorten verlichting zijn mogelijk met de technieken van HandyFerro!

Bent u naast gesmede lampen ook geïntersseerd in smeedijzeren sierhekken, meubels en woonaccessoires? Kijk dan verder op deze website en laat u inspireren. De mogelijkheden van HandyFerro zijn namelijk eindeloos. Heeft u zelf al een idee of ontwerp in gedachte? Laat het ons weten en wij zullen u een voorbeeld geven van hoe dit eruit komt te zien met ons concept. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0172 – 571 551 voor meer informatie!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]