HandyFerro in de media!

NIEUWKOOP – Nieuwkoopse ondernemer Hennie van der Paauw, bekend van de Kunst-Siersmederij aan de Industrieweg, heeft het Europese patent verkregen op een uniek systeem genaamd “HandyFerro”. De machine, die hierin een grote rol gaat spelen, is onlangs goed aangekomen vanuit Taiwan. Met dit systeem kunnen smeedijzeren sierhekken, meubels en woonaccessoires samengesteld worden die niet alleen uniek zijn in Nederland, maar wereldwijd!

Hennie van der Paauw - Kunst-Siersmederij - HandyFerro

Stijlvol, prestigieus en onverwoestbaar
Smeedijzeren producten zijn stijlvol, prestigieus en onverwoestbaar. Geen wonder dat de vraag naar deze producten met de dag groter wordt. De moderne technologie van HandyFerro maakt het mogelijk om deze ambacht goedkoper aan te bieden zonder dat het zijn unieke karakter verliest. Ieder sierhekwerk of meubel is immers een eigen ontworpen creatie.

Hoe werkt het?
HandyFerro producten zijn samengesteld uit modulaire delen welke hun stevigheid verkrijgen door alle afzonderlijke onderdelen te combineren. Hier komt geen laswerk aan te pas. Handig, want op deze manier wordt het samenstellen van, bijvoorbeeld, je sierhek of tafel een fluitje van een cent!

Originele en betaalbare blikvangers
HandyFerro maakt het mogelijk om zelf een sierhek, meubel of woonaccessoire te ontwerpen. Bovendien past het, met een paar simpele aanpassingen, bij elke woonstijl! Dus wil je een origineel product in of rondom je woning die niet alleen uniek is in Nederland, maar in heel Europa? HandyFerro maakt eye-catchers voor iedereen die durft op te vallen. Bekijk de website voor meer informatie of inspiratie: www.handyferro.nl!

Gezien op:

Dichtbij.nl
Nieuwsregio.nl
RTV