Sierhek en poort in Bunschoten-Spakenburg

Deze mooie nieuwe woning hebben wij voorzien van  een enkele geautomatiseerde poort,  2 keer een frans balkonhek en totaal 28 meter smeedijzeren sierhek. Dit allemaal in de RALkleur 7021, antraciet grijs.

Aan de voorzijde hebben wij langs de zijkant een mooi HandyFerro smeedijzeren sierhek inclusief fundering geplaatst van 7,5 meter lang en 100 cm hoog. De overige 21 meter sierhek van 80 cm hoog hebben wij op de reeds bestaande stenen muur gemaakt. Hiervoor hebben wij op locatie de gaten geboord met een diamant boor om voor het mooiste resultaat te zorgen.

De enkele poort is totaal 3 meter breed en 145 cm hoog. Er is bewust gekozen voor een enkele poort met 1 kolom zodat er meer ruimte is om doorheen te rijden. Wij hebben eerst een betonnen fundering gestort aan de reeds bestaande fundering en daarop de kolom voor de poort geplaatst. Deze klant heeft er voor gekozen om zelf zijn automatisering te regelen, natuurlijk hebben wij deze smeedijzeren poort daarop voorbereid.

De twee frans balkonhekken van 140 cm breed en 100 cm hoog hebben wij gemonteerd aan de achterzijde en deze hebben wij zo gemaakt zodat ook nog open kunnen. Deze wens is er zodat ze ook nog op het dak kunnen komen.

Heeft u ook interesse in een mooi smeedijzeren tuinhek, smeedijzeren poort of smeedijzeren balkonhek? Neem dan contact met ons op, zodat wij u, geheel vrijblijvend, verder kunnen adviseren.

HandyFerro projecten - Sierhek en poort in Bunschoten-Spakenburg