Unieke stuikmachine naar NL

Binnenkort wordt een unieke machine, waar smeedijzeren sierhekwerken en meubels mee geproduceerd kunnen worden, naar Nieuwkoop verscheept. Niet alleen uniek in Nederland, maar in heel Europa!

Stuikmachine HandyFerro

Nieuwkoopse ondernemers, met jarenlange ervaring op het gebied van gesmede sierhekken, meubels en woonaccessoires, hebben een Europees patent aangevraagd op een uniek systeem. Dit systeem krijgt de toepasselijke naam “HandyFerro”. Door middel van dit systeem zijn smeedijzeren producten samen te stellen en bij HandyFerro te verkrijgen. De machine maakt zogeheten modulaire delen. Dit houdt in dat, bijvoorbeeld, een hek zijn stevigheid krijgt door alle afzonderlijke onderdelen samen te stellen zonder dat hier laswerk aan te pas komt. Hiermee wordt het samenstellen van bijvoorbeeld sierhekken een fluitje van een cent: iedereen kan het!

HandyFerro product

Doordat er diverse technieken en uitvoeringen gecombineerd kunnen worden met dit systeem, blijft het sierhek een uniek product zonder dat de kosten de spuigaten uitlopen! Hiermee wordt het voor iedereen mogelijk een origineel, karakteristiek sierhekwerk te bezitten. Door de werkwijze van de machine wordt een smeedijzeren hekwerk van HandyFerro bovendien ruim 60% goedkoper dan andere sierhekken!

Houd deze website in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws of reeds gerealiseerde projecten!