HandyFerro geïntroduceerd op Amstelfair 2015

Het land achter Tuincentrum Coen van Dijk aan het Nieuwveensjaagpad te Nieuwveen wordt op 11 en 12 april weer omgetoverd tot een groot evenemententerrein t.b.v. de Amstelfair 2015! In pagode-tenten en stands verrassen diverse deelnemers de bezoekers met unieke producten, culinaire ambachtelijke lekkernijen, demonstraties en workshops. Ook Handyferro zal op beide dagen aanwezig zijn om het unieke concept en diverse (voorbeeld)producten aan de bezoekers te tonen.

HandyFerro nieuws - HandyFerro geïntroduceerd op Amstelfair 2015

Kom langs en doe inspiratie op

Of je nu een nieuwe tuin gaat aanleggen, een bestaande tuin wilt opknappen of je interieur een make-over wilt geven: soms wil je wat inspiratie op doen. Dat komt goed uit, want tijdens de Amstelfair is er genoeg te ontdekken! Kom langs bij onze stand en bekijk de producten en mogelijkheden die Handyferro kan bieden. Met dit systeem kunnen namelijk smeedijzeren sierhekken, meubels en woonaccessoires samengesteld worden die niet alleen uniek zijn in Nederland, maar wereldwijd! De toegang is gratis en de locatie is per fiets of met de auto te bereiken. Hopelijk zien wij u op 11 of 12 april!

HandyFerro: voor smeedijzeren sierhekken en meubels

Met de kostenbesparende technologie van HandyFerro wordt het bezitten van smeedijzeren producten een stuk toegankelijker. Dus bent u op zoek naar een exclusief sierhek of meubel? HandyFerro is een uniek, gepatenteerd concept op het gebied van gesmede sierhekwerken, tafels, stoelen en verlichting. Kenmerkend aan dit systeem is het gebruiksgemak; het is door iedereen eenvoudig samen te stellen! HandyFerro is bovendien door-en-door beschermd tegen roest waardoor de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft.