Dubbele Poort in Delft

Voor de privé oprit van Delflandhoeve hebben wij de dubbele poort mogen maken zodat het natuurlijk ook een privé oprit blijft. Bij Delflandhoeve hebben ze namelijk twee opritten. De tweede oprit is voor de camping en dag gasten van eventuele feesten, partijen of vergaderingen.

Alex en Ine wilde een poort die goed bij het geheel past, maar vooral een poort die niet te dicht is. Op deze manier kunnen ze naar de Schie blijven kijken. Toen ze bij ons in de showroom waren, zagen ze het gewone tuinhek met daarin de verspringing van hoog naar laag en vroegen ze ons de mogelijkheid dit in de poort te verwerken met nog een klein detail erbij.

In de dubbele poort van 3 meter breed hebben we de verspringing van laag naar hoog gemaakt, daarnaast hebben we ook de blad vormige punten gesmeed. Voor montage hebben we gebruik gemaakt van de reeds aanwezige kokers op de brugleuning. Deze hebben we verlengd en een sier punt op gemaakt. Tevens is er in de buis in het midden van de poort een cilinderslot verwerkt zodat de poort ook op slot kan. Om alles af te werken is de poort verzinkt en gecoat in de kleur zwart.

Heeft u ook interesse in een poort op maat of een mooi sierhek? Neem dan contact met ons op »

HandyFerro projecten - Dubbele Poort in Delft