Enkele en dubbele poort in Waddinxveen

Voor dit vrijstaande huis in Waddinxveen hebben wij aan beide zijde een poort gemaakt en geplaatst. Één poort betreft een enkele poort met cilinderslot en is bevestigd op de hardhouten vlonder en aan de muur. De doorloop van deze enkele poort is 110 cm. Aan de andere zijde gaat het om een dubbele openslaande poort met cilinder slot en een stuk vast hek. Aan deze zijde was meer ruimte en door middel van de dubbele poort is er nog steeds een doorgang van ruim 2 meter naar de achtertuin. De totale breedte aan deze kant is 260 cm.  Beiden poorten zijn inclusief frame eerst volbad verzinkt en daarna 2-laags gecoat in de kleur antraciet grijs ral7016

De bewoners van deze woning waren op zoek naar een hek wat ze af kunnen sluiten, wat ze geen opgesloten gevoel geeft, maar ook een stijlvolle, strakke en unieke uitstraling heeft. Door het systeem van Handy Ferro hebben ze de stijlvolle strakke uitstraling. Zonder de sierpunten en krullen blijft het een mooi open hek, maar door de ronde ogen en het doorgestoken werk behoud het wel een sierlijke uitstraling.

Heeft u ook interesse in een smeedijzer sierhekwerk of smeedijzeren poort? Neem dan contact met ons op, zodat wij u, geheel vrijblijvend, verder kunnen adviseren.

HandyFerro projecten - Enkele en dubbele poort in Waddinxveen